substitute book cover

Poradnik mikrobiologa w przemyśle fermentacyjnym i owocowo-warzywnym : praca zbiorowa

Czyż, Kazimiera, Wojcieszak, Paweł Redakcja.

Year of publication: 1958.

Mikrobiologia przemysłowa, Przemysł rolno-spożywczy, Podręcznik

Author
Czyż, Kazimiera
Wojcieszak, Paweł Redakcja.
Title
Poradnik mikrobiologa w przemyśle fermentacyjnym i owocowo-warzywnym : praca zbiorowa
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego,
Year of publication
1958.
Volume
414, [2] s., [1] k. tabl. :
Dimensions
21 cm.
UDC
663/664:576.8+016
Object passwords
Mikrobiologia przemysłowa
Przemysł rolno-spożywczy
Podręcznik
Additional information
Bibliogr.
Dla personelu fabrycznych laboratoriów mikrobiologicznych, personelu inżynieryjno-technicznego, studentów wyższych uczelni oraz uczniów techników przemysłu fermentacyjnego i spożywczego.
080
%a 663/664:576.8+016
245
%a Poradnik mikrobiologa w przemyśle fermentacyjnym i owocowo-warzywnym : %b praca zbiorowa /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego, %c 1958.
300
%a 414, [2] s., [1] k. tabl. : %b il. ; %c 21 cm.
504
%a Bibliogr.
521
%a Dla personelu fabrycznych laboratoriów mikrobiologicznych, personelu inżynieryjno-technicznego, studentów wyższych uczelni oraz uczniów techników przemysłu fermentacyjnego i spożywczego.
650
%a Mikrobiologia przemysłowa
650
%a Przemysł rolno-spożywczy
655
%a Podręcznik
700
%a Czyż, Kazimiera
700
%a Wojcieszak, Paweł %e Redakcja.